Екскурзия до Банкок, Сингапур, Камбоджа и о-в Пукет

Вид транспорт: Самолет
Продължителност: 13 дни / 11 нощувки
Маршрут: София - Доха - о-в Пукет - Сингапур - Камбоджа - Банкок - Доха - София
Дати: 18.11.2020, 03.12.2020, 21.12.2020, 15.01.2021, 02.02.2021, 18.02.2021, 06.03.2021
Цена от: 3697 лв.
Начална дата Крайна дата Цена Резервирай
18.11.2020 30.11.2020 от 3697 лв. резервация
03.12.2020 15.12.2020 от 3697 лв. резервация
21.12.2020 02.01.2021 от 3697 лв. резервация
15.01.2021 27.01.2021 от 3697 лв. резервация
02.02.2021 14.02.2021 от 3697 лв. резервация
18.02.2021 02.03.2021 от 3697 лв. резервация
06.03.2021 18.03.2021 от 3697 лв. резервация
 • Програма
 • Цената включва
 • Цената не включва
Програма
Банкок
Тайланд е незабравимо място! Омагьосва пътешествениците с пъстрота, страхотен климат и екзотична мозайка от луксозни курорти, древни храмове, азиатска пренаселеност, гостоприемство – усмивки, слънце, аромати. Фантастична храна, улични търговци, нощни пазари и добре известните тайландски масажи. “Златният град” Банкок е побрал в себе си цялото това разнообразие – тук са най-величествените будистки храмове и императорски дворци.
Сингапур
Сингапур е уникален град-държава, разположен в Югоизточна Азия. Обхваща територията на 63 острова, заемащи 710 км2 площ. Най-големите от тях са Сентоса, Пуалу Убин, Пуалу Теконг. Градът е събрал в себе си историята и традициите на Изтока и блясъка на модерния Запад в един необясним, фантастичен баланс. Това е най-развитата държава на малайзийския полуостров. И има защо.
Камбоджа
Кралство в югоизточна Азия, разположено в южната част на Индокитайския полуостров, Камбоджа граничи с Тайланд, Лаос, Виетнам и Сиамския залив. Прекрасна, екзотична и страна изпълнена с противоречия страна. Невероятни природни богатства, храмове, усмихнати хора… и варварско военно минало. Днес тази мистериозна страна открива пред туристите своите тайни. Любителите на Азия ги очакват необичайни будистки паметници, непроходими тропически гори и савани с рядка растителност. Около половината от територията на страната е заета от горски масиви, като голяма част от тях са гъсти, влажни тропически гори. Горите играят важна роля в икономическия живот на страната.
В Камбоджа се намира Ангкор Ват – храмов комплекс близо до Сием Реап, смятан за най-големия религиозен паметник в света. Първоначално основан в началото на XII век като индуистки храм, към края на века той постепенно е превърнат в будистки. Комплекс от сгради, образец на високия класически стил на кхмерската архитектура. Ангкор Ват е символ на Камбоджа, както и една от грандиозните туристически атракции в света.
Остров Пукет
Тропическият рай на Тайланд удивлява с природната си красота, съчетание между хълмове, покрити с буйна тропична растителност, скалисти заливи, белоснежни плажове и лазурно чистите води на Андаманово море. Най-големият тайландски остров ни кани да изживеем мечтите си!
 
ПРОГРАМА:
ДЕН 1: София - Доха - о-в Пукет
Отпътуване от София за Тайланд с редовен полет на авиокомпания Qatar Airways по маршрута София – Доха – о-в Пукет.

ДЕН 2: о-в Пукет
Пристигане на о-в Пукет. Трансфер и настаняване в хотела.
Сред най-известните туристически зони на Пукет е световноизвестният плаж Патонг Бийч. Там е съсредоточена голяма част от нощния живот и туристическите пазари на острова.
Икономиката на Пукет сега разчита на плантациите от каучуково дърво и на туризма. Островът предлага чудесни условия за гмуркане, плуване, кану. Пукет е домакин на около три милиона чуждестранни гости годишно, което го превръща в един от най-любимите световно известни курорти в Азия.
Това е най-богатата провинция на Тайланд след Банкок. Великолепни пясъчни плажове, кристално лазурно море, огромни варовикови скали и богат подводен свят, уникални национални паркове, тропически джунгли и екзотичен нощен живот – множество барове, ресторанти и нощни клубове - Пукет е всичко, за което сте мечтали!
Разходка из града. Нощувка.

ДЕН 3: о-в Пукет
Закуска. Плаж на екзотичен залив, почивка и разходка в прекрасната околност /транспорта с лодката до залива се доплаща на място/.
Нощувка.

ДЕН 4: о-в Пукет
Закуска. Плаж, почивка, вечерна разходка или по желание /срещу допълнително заплащане - 80 евро на човек/ целодневна екскурзия с обяд до няколко прекрасни острова с моторна лодка - Островът на маймуните, Островът-бар, заливът Мая. Плаж, шнорхелинг, обяд, коктейли на борда и, разбира се, остров Пи Пи, познат от филма "Плажът" с Леонардо ди Каприо.
Съвсем на живо, съвсем истински!
Нощувка.

ДЕН 5: о-в Пукет
Закуска. Плаж, почивка, вечерна разходка или по желание /срещу допълнително заплащане - 80 евро на човек/ целодневна екскурзия с моторна лодка до Джеймс Бонд Айлънд, Лава Айлънд и още няколко малки прекрасни места. Обиколка с канута, заобиколени от кристално чиста вода и фин пясък.
Вечерта, по желание /срещу допълнително заплащане/ Пукет Фантазия /17:30 – 23:30 ч., вечеря – бюфет от цял свят/.
В уникалния културен парк вижте екзотично представление в стил Лас Вегас, посветено на историята на Тайланд, което по интересен начин обединява тайския фолклор, магия, въздушен балет, акробатика, циркови номера с участието на повече от 30 слона, множество птици, биволи и пироефекти.
Нощувка.

ДЕН 6: о-в Пукет - Сингапур
Закуска. Трансфер до летището и полет до Сингапур. Трансфер до хотела и настаняване.
Обиколка на чудесата на Сингапур - Хотел Marina Bay Sands, символът на Сингапур - Статуята на Мерлиона /с глава на лъв и тяло на риба/.
Продължаваме към Малката Индия – цветен, ухаещ и незабравим индийски квартал, препълнен с улични търговци, туристи и багри.
Свободно време с възможност за разглеждане на една от новите забележителности на Сингапур - The Gardens by the Bay със своите невероятни градини, електрическите дървета със светлинно шоу, както и двата купола-оранжерии /срещу допълнително заплащане/.
Нощувка.

ДЕН 7: Сингапур
Закуска. Целодневно посещение на остров Сентова – островът на забавленията. Уникално разнообразие от атракции – Universal Studio Park, Аквапарк, Градината на пеперудите, Музеят на восъчните фигури + километри плажове и невероятна тропическа растителност. Истински незабравимо!
Нощувка.

ДЕН 8: Сингапур - Камбоджа
Закуска. Трансфер до летището и полет до Сием Реап /Камбоджа/.
Настаняване в хотела и разходка в града и нощните заведения в центалната част на града.
Нощувка.

ДЕН 9: Ангкор Ват
Закуска. Днес се отправяме на невероятно пътешествие във времето.
Съвсем близо да града се намира Ангкор Ват - изключителен храмов комплекс с площ на няколко десетки футболни игрища /транспорт и входни такси не са включени в цената/.
Сякаш погълнат от джунглата, това е мечтата на всеки пътешественик.
Нощувка.

ДЕН 10: Камбоджа - Банкок
Закуска. Трансфер и полет за Банкок.
Пешеходна разходка из града /13.00 – 21.00 ч./. Най-зашеметяващата гледка в цял Тайланд и едно от най-величествените чудеса на Азия са Храмът на изумрудения Буда и Кралският дворец.
Храмът е построен в края на XVIII в. от Рама I, за да съхранява Изумрудения Буда /Пра Кео/ - най-святата статуя, която за тайландския народ е символ на могъществото, божествеността и просвещението на страната. Големият Дворец е сред най-красивите творения на Сиамския кралски двор. Бил е седалище на монарсите на Тайланд от средата на XVIII в. до 30-те години на XX в. Перлата на Банкок и най-красив дворец в страната е разположен на площ от 945 000 м2 и обхваща над 100 сгради, в които е събрана 200-годишна история на дворцовия живот. Пресичаме реката с моторна лодка и сме в подножието на храма Ват Арун, изобразен на повечето монети в Тайланд. Малък, но много красив и необичаен. Вечерна разходка.
Нощувка.

ДЕН 11: Банкок
Закуска. Свободно време за разходка или по желание /срещу допълнително заплащане - 80 евро на човек/ целодневна екскурзия до Плаващия пазар в Дамнеон Садуак и Пазара с влака.
Плаващият пазар се намира на 110 км от Бангкок и е изключително място за традиционно пазаруване от малки лодки, обиколка по безкрайни канали... и страхотни снимки.
Съвсем наблизо се намира друг световно известен пазар, познат като Пазара с влака. Всички сме гледали клипчетата как композицията буквално преминава през голям, оживен местен пазар. Интересно, забавно, необичайно. Завръщане в Банкок. Вечерна разходка.
Нощувка.

ДЕН 12: Банкок
Закуска. Днес ще се разходим из потайностите на Chinatown. Този пъстър и шумен квартал на Банкок има с какво да ни изненада - гледки, вкусове, ухания...
В ранен следобед с тук-тук такси продължаваме към Уат По /Храмът на Полегналия Буда/. Най-старият /XVI в./ и най-голям храмов комплекс в Банкок. Гигантски домакин там е дългият 46 м и висок 15 м позлатен Полегнал Буда – най-голям по рода си в цял Тайланд.
Нощувка.

ДЕН 13: Банкок - Доха - София
Ранен трансфер до летището и полет до София.
Пристигане на летище София.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
 • При наличие на промяна на летищните такси цената ще бъде актуализирана
 • Няма задължителни имунизации и други здравни изисквания
 • Храната от уличните търговци е изключително вкусна и разнообразна. Разбира се, когато решите да опитате, купувайте от чисти и спретнати места. Това е прясна храна
 • Цената на хотелите е на база човек в двойна стая. Самостоятелно настаняване в стая се доплаща
 • Категоризацията на хотелите /понякога/ се различава от тази в Европа
 • Добре е да се носят леки, удобни и светли дрехи и обувки
 • Препоръчително е да имате слънцезащитни кремове и репеленти против насекоми
 • В хотела в Сингапур лично се доплаща градска такса /на място/
 • Цената е за определен брой пътуващи
 Забележка: При лоши метеорологични условия или други форсмажорни обстоятелства програмата може да претърпи промяна в реда на провеждане!
 
Хотели
Цени на човек в евро на база настаняване в двойна стая.
Настаняване в единична стая се доплаща.
 • Настаняване в Бангкок в хотел 4* на база нощувка и закуска
 • Настаняване в Сингапур в хотел 4* на база нощувка и закуска
 • Настаняване в Камбоджа в хотел 4* на база нощувка и закуска
 • Настаняване на о-в Пукет в хотел 4* на база нощувка и закуска
Допълнителни екскурзии
 • Целодневна екскурзия до Пи Пи Айлънд - 80 евро на човек
 • Целодневна екскурзия до остров Джеймс Бонд Айлънд - 80 евро на човек
 • Плаващия пазар в Дамнеон Садуак и Пазара с влака - 80 евро на човек
 • Пукет Фантазия - 50 - 70 евро на човек. Цената варира в зависимост от сезона и от това дали е с включена вечеря или не.

 
Цената включва:
 • Самолетени билети София – Доха – Пукет и Банкок – Доха – София на авиокомпания Qatar Airways с вкл. 30 кг чекиран багаж
 • Вътрешни полети: Пукет – Сингапур, Сингапур – Сием Реап и Сием Реап – Бангкок с вкл. 20 кг чекиран багаж
 • Всички трансфери по програмата
 • Съдействие за получаване на тайландска виза
 • 3 нощувки със закуски в хотел 4* в Банкок
 • 4 нощувки със закуски в хотел 4* остров Пукет
 • 2 нощувка със закуска в хотел 4* в Сием Реап /Камбоджа/
 • 2 нощувка със закуска в хотел 4* в Сингапур
 • Застраховка "Здравна помощ при пътуване в чужбина"
 • Водач на български език
Цената не включва:
 • Допълнителни екскурзии /по желание/
 • Визи за Тайланд
 • Виза за Камбоджа
 • Лица на възраст над 70 години доплащат за медицинска застраховка
 • Бакшиши за местните шофьори и екскурзоводи
 • Лични разходи /телефонни разговори, мини-бар, градски транспорт и др./
 • Входни такси за музеи и атракциони
 • Неупоменати в програмата услуги
 • Градска такса при хотелското настаняване в Сингапур

Оферта № Е301
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах